Panduan Jeung Buku Kerja Pikeun Kader Jeung Kulawarga Anu Ngabogaan Lansia Diabetes Mellitus (DM)

Siti Badriah (Inventor), Junaiti Sahar (Inventor), Sabarinah Prasetyo (Inventor), Jajang Gunawijaya (Inventor)

Research output: Intelectual PropertyCopyright

Fingerprint

Dive into the research topics of 'Panduan Jeung Buku Kerja Pikeun Kader Jeung Kulawarga Anu Ngabogaan Lansia Diabetes Mellitus (DM)'. Together they form a unique fingerprint.

Medicine and Dentistry

Keyphrases